ДИРЕКТОРКА ПОЗОРИШТА "ТОША ЈОВАНОВИЋ" УПУТИЛА ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ САВИЋУ И ХУБАЧУ


6 октобар 2014

Директорка Народног позоришта "Тоша Јовановић" из Зрењанина Ивана Кукољ Соларов, после гостовања тог театра на манифестацији "Нушићу у част" 5. октобра са представом "Народни посланик", упутила је писмо захвалности в.д. директора Народног позоришта Дејану Савићу и в.д. директора Драме Жељку Хубачу.
Она је, између осталог, истакла да се, у име целог ансамбла, али и своје лично, захваљује на гостопримству и нагласила да сви заједно веома подржавају иницијативу Народног позоришта да се организацијом једне такве ревије обележи јубилеј поводом 150 година од рођења Бранислава Нушића.
- Верујем да сте и ви, али и публика задовољни нашом представом, и да ће бити још прилика да се са својим најбољим остварењима представимо београдској публици и позоришној јавности управо са сцене Народног позоришта - навела је госпођа Кукољ Соларов.
Директорка зрењанинског театра подсетила је и да подржава Савићеву иницијативу за гостовање Опере Народног позоришта у том граду и напоменула да у позоришту "Тоша Јовановић" за то постоје сви неопходни технички услови.  
- Постоји могућност, интересовање и потреба за оперским представама. Са жељом да и даље сарађујемо, пре свега на задовољство публике, срдачно вас поздрављам - додала је Кукољ Соларов.
М.Б.

Сличне вести

КОМПАНИЈА ADRIATIC MOTORS D.O.O УПУТИЛА ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ В.Д. УПРАВНИКА НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА ДЕЈАНУ САВИЋУ

ПРЕДСЕДНИЦА УДРУЖЕЊА КОМПОЗИТОРА СРБИЈЕ ИВАНА ТРИШИЋ УПУТИЛА ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ В.Д. УПРАВНИКУ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА ДЕЈАНУ САВИЋУ

КУЛТУРНО-ПРОСВЕТНА ЗАЈЕДНИЦА СРБИЈЕ УПУТИЛА ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ НАРОДНОМ ПОЗОРИШТУ У БЕОГРАДУ

МАРИЈАН НОВАКОВИЋ УПУТИО ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ ДЕЈАНУ САВИЋУ

РАДОМИР ПУТНИК УПУТИО ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ ДЕЈАНУ САВИЋУ

РАДОМИР ПУТНИК УПУТИО ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ ДЕЈАНУ САВИЋУ

МАЕСТРО ЛЕРИ ЊУЛЕНД ПОСЛАО ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ ДЕЈАНУ САВИЋУ

СИНДИКАТ МУЗИЧКИХ УМЕТНИКА УПУТИО ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ В.Д. УПРАВНИКА НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА ДЕЈАНУ САВИЋУ

АНЂЕЛКО ТРПКОВИЋ, У ИМЕ АГЕНЦИЈЕ MMS COMMUNICATIONS, УПУТИО ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ В.Д. УПРАВНИКУ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА ДЕЈАНУ САВИЋУ

ДИРЕКТОР ЗАВОДА ЗА СПОРТ И МЕДИЦИНУ СПОРТА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ МР ГОРАН БОЈОВИЋ УПУТИО ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ ДЕЈАНУ САВИЋУ

Претрага