WEB тим

Редизајн сајта (март 2022) Ратко Ракин

Пројект менаџер Дејан Тасић

WEB програмер - Администратор Војин Петровић

Програмер Милан Ковачевић

Администратор Бојан Белић

Новинар - уредник вести, унос и ажурирање садржаја Микојан Безбрадица

Главни уредник Издавачке делатности, графички уредник, Графички дизајн Јован Тарбук

Графички дизајнер Јелена Ратковић

Унос и ажурирање садржаја Марија Кнежевић

Уредник видео материјала Петар Антоновић

Сарадници из дирекција и служби одговорни за проток информација

ВЕБ САЈТ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА, У ИЗБОРУ РЕДАКЦИЈЕ ЧАСОПИСА PC PRESS, ПРОГЛАШЕН ЗА НАЈБОЉИ СРПСКИ САЈТ У КАТЕГОРИЈИ "ЖИВОТ"

У годишњем избору најбољих домаћих сајтова, који већ 18. година организује часопис PC Press, веб сајт Народног позоришта у Београду, проглашен је за најбољи домаћи сајт у 2014., у категорији „Живот”.

На свечаности одржаној у четвртак 29. јануара 2015. у Скупштини града Београда, награду су заједнички примили чланови веб тима Дејан Тасић, Војин Петровић, Бојан Белић, Милан Ковачевић, Марија Кнежевић, Јован Тарбук,  Петар Антоновић и Микојан Безбрадица.

У образложењу стручног жирија PC Press-а, између осталог, наведено је да је реч о одличном сајту, једне од најзначајнијих и најстаријих институција културе на овим просторима, у којем су покривени сви битни аспекти.

Посебно је похваљена верзија сајта на енглеском која је, према њиховој оцени, „превагнула да у заиста јакој конкуренцији прогласимо сајт Народног позоришта у Београду победником у категорији Живот“.

PC Press је најугледнији домаћи рачунарски часопис који у континуитету излази од 1995. године. Сајт Народног позоришта у Београду, који је покренут исте године, данас на месечном нивоу има око 50.000 посета.