WEB tim

Redizajn sajta (mart 2022) Ratko Rakin

Projekt menadžer Dejan Tasić

WEB programer - Administrator Vojin Petrović

Programer Milan Kovačević

Administrator Bojan Belić

Novinar - urednik vesti, unos i ažuriranje sadržaja Mikojan Bezbradica

Glavni urednik Izdavačke delatnosti, grafički urednik, Grafički dizajn Jovan Tarbuk

Grafički dizajner Jelena Ratković

Unos i ažuriranje sadržaja Marija Knežević

Urednik video materijala Petar Antonović

Saradnici iz direkcija i službi odgovorni za protok informacija

VEB SAJT NARODNOG POZORIŠTA, U IZBORU REDAKCIJE ČASOPISA PC PRESS, PROGLAŠEN ZA NAJBOLjI SRPSKI SAJT U KATEGORIJI "ŽIVOT"

U godišnjem izboru najboljih domaćih sajtova, koji već 18. godina organizuje časopis PC Press, veb sajt Narodnog pozorišta u Beogradu, proglašen je za najbolji domaći sajt u 2014., u kategoriji „Život”.

Na svečanosti održanoj u četvrtak 29. januara 2015. u Skupštini grada Beograda, nagradu su zajednički primili članovi veb tima Dejan Tasić, Vojin Petrović, Bojan Belić, Milan Kovačević, Marija Knežević, Jovan Tarbuk,  Petar Antonović i Mikojan Bezbradica.

U obrazloženju stručnog žirija PC Press-a, između ostalog, navedeno je da je reč o odličnom sajtu, jedne od najznačajnijih i najstarijih institucija kulture na ovim prostorima, u kojem su pokriveni svi bitni aspekti.

Posebno je pohvaljena verzija sajta na engleskom koja je, prema njihovoj oceni, „prevagnula da u zaista jakoj konkurenciji proglasimo sajt Narodnog pozorišta u Beogradu pobednikom u kategoriji Život“.

PC Press je najugledniji domaći računarski časopis koji u kontinuitetu izlazi od 1995. godine. Sajt Narodnog pozorišta u Beogradu, koji je pokrenut iste godine, danas na mesečnom nivou ima oko 50.000 poseta.