Чувени амерички новинар и колумниста Боб Гарфилд гост програма “Белеф разговори – добре приче”, 25. јуна на Великој сцени Народног позоришта


21 јун 2023

У недељу 25. јуна, на Великој сцени (19,30) Народног позоришта у Београду, гост програма  “Белеф разговори – добре приче”, који се одржава у оквиру овогодишњег 31. Београдског летњег фестивала – БЕЛЕФ, биће Боб Гарфилд, један од најпознатијих новинара и колумниста у Америци.

У разговору са Иваном Станковићем, аутором и водитељем емисије “Шта сам теби и ко сам себи”, оснивачем и власником агенције “Communis DDB”, једним од пионира маркетингшке и креативне индустрије на Балкану, господин Гарфилд причаће пред публиком о будућности медија, рекламе и медијском хаосу изазваном дигиталном револуцијом, о вештачкој интелигенцији која пише вести, “Нетфликсу”, “Амазону”, Марку Закербергу, Илону Маску и њиховом утицају на будућност медија.

Боб Гарфилд је двадесет година био коаутор и водитељ недељне емисије “О медијима” (“On the Media”), једне од најутицајнијих политичких емисија са више од два милиона слушалаца на програму NPR-a (New York Public Radio), водеће радио мреже у Америци.

Добитник је најзначајнијих награда за рад у електронским медијима.

Оснивач је конференције “Будућност медија” и гостујући предавач на чувеној “Wharton” Економској школи на којој је држао курс о монетизацији медија у време дигиталне револуције.

Двадесет пет година је писао колумну за часопис “Advertising Age” и био најутицајнији критичар за рекламни бизнис, чије су колумне преко ноћи могле да укину кампање највећих брендова.

Аутор је осам књига из области рекламе и медија, два романа, као и свог стендапа о бизарној Америци “Рогобатни Јеврејин” (Ruggedly Jewish) коју је изводио широм Америке пред више хиљада гледалаца.

Познат као неумољиви водитељ бритког и духовитог језика, Боб Гарфилд ће се сада појавити у улози онога ко одговара на питања Ивана Станковића.

Разговор ће бити вођен на енглеском језику са симултаним преводом.

Сличне вести

БОРА ДУГИЋ 16.12. ГОСТ ЦИКЛУСА "ЛАЗА & ВИЛ РАЗГОВОРИ" У МУЗЕЈУ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА

КОСТИМОГРАФ МАРИНА ВУКАСОВИЋ МЕДЕНИЦА 25. АПРИЛА ГОСТ ЦИКЛУСА "ЛАЗА & ВИЛ РАЗГОВОРИ" У МУЗЕЈУ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА

КОНЦЕРТ СОЛИСТА И ОРКЕСТРА ОПЕРЕ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА 29. ЈУНА У КАПЕТАН МИШИНОМ ЗДАЊУ, У ОКВИРУ 25. БЕЛЕФ-А

ЧУВЕНИ ГЛОБ ТЕАТАР ИЗ ЛОНДОНА ГОСТОВАО НА ВЕЛИКОЈ СЦЕНИ СА ШЕКСПИРОВИМ "ХАМЛЕТОМ"

АМЕРИЧКИ АМБАСАДОР МАЈКЛ КИРБИ СА СУПРУГОМ ПОСЕТИО МУЗЕЈ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА

ЧУВЕНИ ГЛОБ ТЕАТАР ИЗ ЛОНДОНА 28. ЈУНА ГОСТУЈЕ СА ШЕКСПИРОВИМ КОМАДОМ “ДВА ВИТЕЗА ИЗ ВЕРОНЕ”

АНГЕЛИНА АТЛАГИЋ ГОСТ ЦИКЛУСА „СУСРЕТИ“ 16. ЈУНА У МУЗЕЈУ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА

НА ВЕЛИКОЈ СЦЕНИ ОДРЖАНА БЕОГРАДСКА ПРЕМИЈЕРА ПРЕДСТАВЕ СНП-а "ПРИЧЕ ИЗ БЕЧКЕ ШУМЕ"

СОЛИСТИ И ОРКЕСТАР ОПЕРЕ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА ОДРЖАЛИ КОНЦЕРТ У КАПЕТАН МИШИНОМ ЗДАЊУ, У ОКВИРУ 25. БЕЛЕФ-А

БОРА ДУГИЋ ГОСТОВАО У ЦИКЛУСУ "ЛАЗА & ВИЛ РАЗГОВОРИ" У МУЗЕЈУ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА

Претрага